Status ; A ROSE can never be a SUNFLOWER, and a SUNFLOWER can never be a ROSE. ALL FLOWERS are beautiful in their own way, and that's like women too ;)
Beautiful Creature
yay! PMR is OVER! wuhuuuu~~~~
Tuesday, 8 October 2013 | 6:00 am | 0 Rain[s]

Assalamualaikum guysss ^^ *krenyeh ada makna*. dah lama aku tak jenguk blog kesayangan aku ni :( hmm hmm. baru harini dapat buka. yela baru jumpa kunci :3 fuuhhh fuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh *tiup habuk* :3 so harini tajuk kitee "YAY! PMR IS OVERRRR!" *joget joget* yang masih blur tahap beruk hutan tu. meh nak gitau. CALON PMR dah bebas dari cengkaman PMR :3 well. memang kami tak merdeka sangat. and ada yang kata pmr candidates ni over la apa la. but at least paham sat. kami bertarung nyawa dan masa nak hadapi pmr :) jangan ingat kami over nak freedom or whatever. kami just nak relaks kan minda. haha. geram jugak la ada sesetengah cakap "PMR CANDIDATES ni macam apa lagi, hampa bukan freedom lagi woi". berangin jugak la pala. haha lol. so acano kawan kawan? boleh jawab? haha. nevermind. kita enjoy bagi hilang stress dulu nah :) heheee. solat dan doa jangan tinggai pulak kay? haa! nak cite ni nak cite ni. tadi before masuk dewan nak jawab math paper 1 kan. aku salam cikgu Zaliza. then depa tangan. haha xD syok peluk cikgu. rasa tenang jaa :'D haha :'3 kawan cakap "woi peluk mak mertua ka?" me "kaki nak?". lol. ambik ilmu. HAHAHAHAHA! peluk cikgu norasidah la. hehee. but rasa sedih laa nanti tahun depan tak dapat dok sekali dgn member kelas 3RK2 yang macam macam perangai tu :'( hmm hmm. and tak sanggup nak tinggai cikgu aku yang gila bapak beruk sporthing tu :'( and and. hmm. nevermind. maybe stay or pindah. aku tiktau laa. pfffftt. lepas habis exam last tadi. terus call fahme. haha. bengong betoi :3 dengan geng geng tu dok bergambaq menjerit la apa la~~~~ wuahahaha. ermm. rasanya takat ni je kot aku tulih. wohohohoho. nak fokus kat twitter sat xD muehehee. bye guysssssssss, have fun ;) semoga dapat straight A's! Langkawi! hohohoh. LOL



Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit.
smieralissa 19 langkawian my weird world

Old Post | New Post